In mijn lichte, ruime en professioneel ingerichte atelier kunt je terecht voor vakkundige teken- en schilderlessen.

Voorop staan ontspanning, ruimte voor ontplooiing van ieders eigenheid en respect voor het individu. Er wordt gewerkt in een niet competitieve sfeer.

Op dinsdagochtend is er ruimte voor intuïtief schilderen. Hierbij werk ik met meditatie en/of klank om zo contact te maken met de stilte in jezelf. Van daaruit ga je spelen met kleuren en vormen op papier en ontstaat er steeds een beeld van het moment. Hiervoor is geen ervaring nodig. Doel is: ontspanning en verdieping. (geen therapie)

” Alles wat je tegen komt in je binnenste wat naar buiten wil, is goed ….. is welkom en oké !”

Op woensdag en donderdag zijn de lessen meer gericht op leren tekenen, schilderen, kleurenleer en nog veel meer ! Naast gezamenlijke lessen wordt er veel gewerkt aan een onderwerp van eigen keuze en materiaal, waarbij iedereen afzonderlijk wordt ondersteund. In het atelier zijn zeer veel verschillende materialen aanwezig, zodat met alles (behalve olieverf) geëxperimenteerd kan worden. Het is altijd mogelijk om in te stappen, ook bij geen of nauwelijks ervaring. Doel is: ontspannen leren tekenen en schilderen met een eigen handschrift.

Ik nodig je van harte uit deze inspirerende weg samen met mij in te slaan!

Lesdagen:

  • Dinsdagochtend van 9.30 u. tot 11.30 u.
  • Woensdagochtend van 9.30 u. tot 11.30 u.
  • Donderdagmiddag van 13.30 u. tot 15.30 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *