In de Dikke van Dale staat bij meditatie: overpeinzing, bespiegeling… En dat is het…. niet meer en niet minder. Even stilstaan en stil zijn, even los van alle hectiek van ons leven.

Graag breng ik je in contact met jezelf de natuur en het universum op een niet zweverige manier. In de veilige beslotenheid van mijn atelier of, als het weer en het seizoen het toelaten, in de prachtige natuur nabij Atelier Equinox.

Tijdens de buitenmeditaties krijg je kans om nader kennis te maken met de bomen, de planten en de aarde. Met bomen kan je een prachtig contact maken! Je kan energie en zelfs informatie van ze krijgen. De oorspronkelijke bewoners van Amerika noemden de bomen en de bossen “het staande volk”, dat zegt natuurlijk al genoeg…Het zijn levende wezens net als wij!

De meditaties bestaan uit diverse ontspanning- en energie oefeningen, geleide meditaties al dan niet vergezeld van klanken.

Door terug te komen bij- en in jezelf en de natuur maak je weer contact met je innerlijk kompas, je intuïtie. Dit contact is van levensbelang, omdat je van daaruit kan leren wat de juiste stappen zijn die je op je levenspad en in het dagelijks leven zet. En…… het is gewoon ook even heerlijk ontspannen!

Je bent welkom om de week op vanaf woensdagavond 2 oktober van 19.00 uur. tot 20.00 uur.

Deelname per keer € 10,00.

Wil je meer weten? neem dan gerust contact op!